CIRCUS WANDELING LANGS DE OUDE LEIE

Maak kennis met TNT CREW en doe mee aan deze spectaculaire wandeling. TNT CREW staat garant voor spektakel. Tal van optredens in binnen- en buitenland zorgen telkens voor een fantastisch schouwspel en opwinding bij de toeschouwers. Shows in Belgium’s Got Talent, Tomorrowland, het sportpaleis… zelfs tot in Dubai.

Tot de corona crisis toesloeg. Iedereen, maar vooral de cultuur- en evenementensector wordt hard getroffen. We hunkeren ernaar om onze acts opnieuw aan het publiek te kunnen tonen. Om deze moeilijke tijden door te komen en een nieuwe start te nemen organiseert TNT CREW de ‘Circuswandeling langs de Oude Leie’ te Deinze op 3 april. De tocht start en eindigt aan onze thuisbasis in de Filliersdreef 32E in Deinze. Je kan starten tussen 8u en 20u.

We voorzien een wandelroute van 6km en 8km. De route van 8km kan ook per fiets worden afgelegd. Bijzonder is dat langs het parcours, aan de hand van QR codes, spectaculaire acts worden gepresenteerd door TNT CREW en Vlaamse artiesten van CIRQUE DU SOLEIL. Op het einde van elke act krijg je een quizvraag waardoor iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd met talrijke fantastische prijzen. Speciaal voor de kinderen voorzien we een zoektocht waarmee ze een verrassing kunnen verdienen.

Kan je niet deelnemen aan de wandeling, is het toch mogelijk om aan de wedstrijd deel te nemen en ons te steunen. Via e-mail bezorgen we het beeldmateriaal en het antwoordformulier.

 

KOSTPRIJS?

 

Per betaling van 5 euro mag je één antwoordformulier indienen. Als je meer kans wil maken op de prijzen kan je meerdere antwoordformulieren indienen. 

 

HOE DEELNEMEN?

 

PRIJZEN 

 

2 tickets voor een benji-jump.

 

Welcome to OUR WORLD OF FUN!

The Fungroup is een zeer erkend toeleveranciersbedrijf voor evenementen en kent al jarenlang zijn grote successen door o.a een van hun vaste waarden: BENJI-FUN, welbekend door het Bungeejumpen op maar liefst 60 meter hoogte!

The Fungroup organiseert jaarlijks een Benji-Day waarop ALLE Adrenalinejunkies hun sprong kunnen wagen. Ben jij iemand die dagelijks op zoek is naar nieuwe, spectaculaire uitdagingen?!

BOEK dan nu jouw onvergetelijke sprong via info@fungroup.be of bel +32 11 539 500.

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@fungroup.be of bezoek onze website: www.fungroup.be


2 tickets voor Dinner in The Sky

 

Welcome to DINNER IN THE SKY!

Dinner in the Sky is 15 jaar geleden tot stand gekomen na een vruchtbare samenwerking tussen Stefan Kerkhofs en David Ghysels. Het concept ging al snel de wereld rond en is tot op de dag van vandaag DE manier om uit te pakken met exclusiviteit!

Sinds kort is de Dinner in the Sky 2.0 geïntroduceerd. Deze tafel biedt plaats aan maar liefst 32 personen en geeft je de mogelijkheid om te genieten van een hoogstaand diner op 50m hoogte. Dit geserveerd door een sterrenchef, COVID-proof!

Het concept Dinner in the Sky is momenteel WERELDWIJD actief in 6 continenten en 64 verschillende landen.

Wil jij hier deel van uit maken?! BOEK dan nu jouw magisch moment IN THE SKY via info@dinnerinthesky.be of bel +32 11 539 500.

Komende events voor 2021 te België:

  • 31 mei-6 juni: Antwerpen
  • 14-27 juni: Brussel
  • 6-12 september: Limburg

Voor meer informatie, stuur een mailtje naar info@dinnerinthesky.be of bezoek onze website: www.dinnerinthesky.be

 


2x restaurantbon ter waarde van 50 euro geleverd door Brasserie Wybo.

 

De bekende villa Wybo langs de Staatsbaan (N43) in Zulte werd de voorbije jaren volledig gerenoveerd. Rond de villa werden assistentiewoningen opgetrokken en vond Eclips TV een opnamestudio in een ruimte op de eerste verdieping, waar op regelmatige tijdstippen bekende Vlamingen worden geïnterviewd. Zultenaren Peter De Graeve en Isabelle openen er Brasserie Wybo op het gelijkvloers..

 

Info: www.brasseriewybo.be


Verrassingspakket geleverd door WEBA Deinze.


2x verrassingsmand ter waarde van 50 euro geleverd door Delhaize Deinze.


Food2Fuel biedt 2 verrassingspakketten aan.

Enkele weken geleden werd food2fuel opgestart. Als erkend diëtist begon ik dit project met veel enthousiasme. Gezonde voeding, een actieve levensstijl, positieve mindset en je goed in je vel voelen zijn belangrijke thema’s. Gezonde recepten, tips en weetjes kan je terugvinden op de Instagram pagina.
Instagram: food2fuel.be gsm: 0496539551  www.food2fuel-be.com/


Filliers: 8x Boek: Gedistilleerde Dranken

Met dit boek heb je alle informatie over gedistilleerde dranken in handen, of je nu meer wil weten over gin, jenever, whisky of een andere sterke drank. Op een toegankelijke manier worden de geschiedenis en het productieproces van de belangrijkste drankensoorten uitgelegd, zodat je vanaf nu op elk feestje de show zal stelen met je kennis en leuke anekdotes. Bekende Belgische bartenders geven bovendien hun favoriete cocktailrecepten en insidertips vrij om het beste uit je spirits te halen.


Tartelier: Quiche en taart: bon ter waarde van 20 euro

Wat begon als een catering bedrijf vanuit haar atelier thuis groeide snel uit tot de opening van haar eigen lunch- en tearoom in de Kappellestraat 99 te Deinze. Een gepassioneerd team ontvangt je er met de glimlach. Tartelier staat voor kwaliteitsvolle producten waarbij smaak, een persoonlijke benadering en een goede service primeert.


3 combitickets voor 2 personen voor event naar keuze.

Met het combi-ticket kan je alle dagen van 1 eventlocatie ( vb. Gent eskimofabriek, oktoberhallen Wieze, brabanthallen Leuven,...) binnen.
https://www.junglejumpdays.be/


2 bonnen ter waarde van 50 euro van INNO


2x cadeaubon ter waarde van €25 voor 30 min (sport)massage bij sportverzorgster Wendy.

Kinovi is een moderne paramedische praktijk gelegen te Nieuwgoedlaan 1A, Petegem-Deinze. De praktijk heeft als doel om naast kinesitherapie ook andere paramedische diensten aan te bieden. Wij streven er naar om de patiënt via een multidisciplinaire aanpak een unieke visie te geven op gezonder leven, preventie, recuperatie en herstel. De naam Kinovi staat voor een samensmelting van “Kinesitherapie” en de Latijnse woorden “Nova” en “Vita”, respectievelijk “Nieuw” en “Leven”. Kinovi voorziet naast kinesitherapie ook osteopathie, sportverzorging, physical coaching en inspanningstesten alsook life coaching en groepslessen waaronder Yoga.
Voor meer informatie bekijk onze website op www.kinovi.be of stuur een mailtje naar info@kinovi.be.


5 cadeaubonnen ter waarde van 20 euro.
https://frituursofre.htonline.be/nl/shop


U komt bij ons terecht in een KOFFIEbar. Hier serveren we graag de koffie naar uw smaak. Geniet daarnaast van een heerlijke biologische thee, topkwaliteit chocolademelk of frisse huisgemaakte limonade... Op woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag kan je in Donza komen ontbijten! Op dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag kan je in Donza lunchen van 12 tot 13u30. Uiteraard kan je bij ons op donder, vrij- en zaterdag tot 17u terecht voor een koffie, frisdrank, biertje.... met een lekker stukje huisgemaakt gebak.


Cadeaubox “Walkers Heaven” ter waarde van 39,95 euro.

Dit is een verrassingsbox met een gevarieerd aanbod van sportvoeding, verzorgingsproducten, kledij, leesvoer, hebbedingetjes, voedingssupplementen, biertjes enzovoort. Meer info op www.tenvoetenuit.be Ten Voeten Uit is een initiatief van twee gepassioneerde lopers, Karin Bastiaannet en Dirk Van Thuyne. Beroepshalve organiseert Karin bedrijfsopleidingen, Dirk is freelance journalist en copywriter. Ten Voeten Uit is organisator van Runners Dream, Walkers Heaven, dé beurs voor lopers en actieve wandelaars en organiseert trailrunweekends in de Vlaamse Ardennen. Nieuw in het aanbod zijn de cadeauboxen en trailconcepten voor lopers en wandelaars.


3 vouchers ter waarde van 20 euro: www.adeuxmains.be/shop

 

A deux mains is een instituut gespecialiseerd in gelaatsverzorging, gezonde minerale make-up, massages en huidverbetering.

Kristel startte " à deux mains" 2 jaar geleden vanuit haar passie voor schoonheid met gezonde, natuurlijke en eerlijke producten.

Wil jij ook stralen en genieten van een eigen moment, neem dan eens een kijkje op www.adeuxmains.be

0478/080601

Zomerstraat 15, 9800 Deinze